Alle appartementen van L'Entrepôt Strijen zijn verkocht! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Het plan

alle appartementen
zijn verkocht!

Groen en comfortabel wonen

Het complex wordt gebouwd in lichte tinten en bestaat uit drie delen. Het voorste deel, het Kopgebouw, omvat vijf woonlagen en biedt uitzicht op een rustgevende waterpartij. Hier geniet u op uw zongerichte balkon volop van het wijdse uitzicht. Het Middengebouw omvat twee woonlagen met appartementen, die boven de overdekte en afgesloten stallingsgarage op de begane grond gesitueerd zijn. Het einddeel van L’Entrepôt, het Staartgebouw, omvat drie woonlagen en buigt geleidelijk af naar het groen in de omgeving.

Situatie

L'Entrepôt herbergt straks 23 huishoudens. De appartementen variëren in bruto vloeroppervlak (BVO) van ca. 65 m² tot ca. 224 m². Ze kijken uit over de Oud-Bonaventurasedijk en levendige Trambaan, of het rustgevende groene weidelandschap. Alle appartementen zijn uniek. Er is zelfs een appartement over twee verdiepingen, met een vide voor een nog ruimtelijker gevoel. Zo is er voor iedereen een passend aanbod.

Alle appartementen beschikken over een externe berging op de begane grond. Er bevinden zich twee liften in het complex. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor gasten op het terrein van het complex. Ook zijn er privé parkeerplaatsen bij te koop, zowel overdekt en afgesloten in de stallingsgarage, als op het buitenterrein.

L'Entrepôt herbergt 23 appartementen

Duurzaam

De appartementen van L'Entrepôt zijn energiezuinig, gasloos en duurzaam en worden bijna energieneutraal (BENG) gebouwd. Hier woont u levensloopbestendig en met nauwelijks onderhoud, want daar bekommert de VvE zich om. Zo houdt u meer tijd over voor de leuke dingen van het leven. Midden in het groen en toch centraal in het dorp, nabij alle voorzieningen, waar je de auto niet voor nodig hebt. Hier wil je nooit meer weg!

Verkoop
Ontwikkelaar
Aannemer
Architect
Social media
Interesse?

Tel: 078 673 62 55
Stuur een e-mail 

Alle appartementen zijn verkocht. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Disclaimer: Deze website is met de grootste zorg samengesteld. Echter kunnen aan de website, prijzen, tekeningen, maatvoeringen, impressies e.d. geen rechten worden ontleend.  
Privacyverklaring     Cookieverklaring