Alle appartementen van L'Entrepôt Strijen zijn verkocht! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Locatie

alle appartementen
zijn verkocht!

Een unieke groene locatie

Appartementencomplex L’Entrepôt wordt ontwikkeld op een unieke, groene locatie. Laat de auto maar staan, want u wandelt hier overal binnen 5 minuutjes naar toe. Naar de winkels, de terrasjes en de weekmarkt. Maar ook naar de mooie natuurgebieden van Strijen waar het heerlijk struinen is.

Verder weg? Dynamische steden als Dordrecht en Rotterdam zijn met de auto binnen 20 minuten bereikbaar. De bus stopt op 250 m van uw appartement. In de directe omgeving bevinden zich een sportschool, het medisch centrum met apotheek, het overdekte zwembad, de bibliotheek, het gezellige dorpshuis en de sportvelden. Een balletje slaan kan dichtbij huis, op de greens van de Strijense Golfclub.

Strijen

Als oudste dorp van de Hoeksche Waard is Strijen rijkelijk voorzien van de meest uiteenlopende monumenten. Veel archeologische vondsten worden permanent tentoongesteld in het museum Het Land van Strijen. 

Strijenaren zijn trots op hun dorp, dat ook wel 'Strien' genoemd wordt. De actieve ondernemersvereniging Strien, graag gezien! verrast regelmatig met acties en evenementen. De Kaai bij de haven fungeert als ‘Huiskamer van Strijen’ en is dé plek om na het winkelen een terrasje te pakken.

De omgeving

Wie graag fietst of wandelt, komt in Strijen volop aan zijn trekken. In de directe omgeving zijn volop mogelijkheden tot genieten van de frisse buitenlucht. Een rondje met de hond over het schelpenrad rond de Keen of bijzondere vogels spotten in het Oudeland van Strijen.

In de Oeverlanden Hollands Diep, bij Strijensas, vindt u ongerepte natuur. Met verruigde rietlanden, open water, geulen en kreken, buitendijkse natuur en wilgenbossen. Met een beetje geluk spot u er de lepelaar of ziet u een bever.

Ontdek de Hoeksche Waard

In de Hoeksche Waard is van alles te beleven. Je vindt er je favoriete koffietentje, mooie kledingzaken, sportverenigingen, goede restaurants en de beste scholen. Maar dat niet alleen!
De landelijke en waterrijke ligging van de Hoeksche Waard biedt zeer goede mogelijkheden voor recreatie.

Het is een gebied van rust en ruimte, van prachtige vergezichten en van gezelligheid en cultuur. Met kleine dorpjes met monumentale pandjes en knusse terrassen, jachthavens en watersport, nieuwe natuur en oude kreken. Een plek om onbekommerd te genieten!

Een indruk van alles wat er in de Hoeksche Waard te beleven valt? Kijk op www.visithw.nl

Verkoop
Ontwikkelaar
Aannemer
Architect
Social media
Interesse?

Tel: 078 673 62 55
Stuur een e-mail 

Alle appartementen zijn verkocht. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Disclaimer: Deze website is met de grootste zorg samengesteld. Echter kunnen aan de website, prijzen, tekeningen, maatvoeringen, impressies e.d. geen rechten worden ontleend.  
Privacyverklaring     Cookieverklaring