Alle appartementen van L'Entrepôt Strijen zijn verkocht! Inschrijven is niet meer mogelijk.

L'Entrepôt herbergt 23 appartementen
Strijen

alle appartementen
zijn verkocht!

Strien, graag gezien!

Het dorp Strijen beschikt over veel faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, sporthal, bibliotheek, jeugdsoos, centrum voor Integrale Zorgverlening, biedt golffaciliteiten en sportclubs. Dynamische steden als Dordrecht en Rotterdam zijn met de auto binnen 20 minuten bereikbaar.

Als oudste dorp van de Hoeksche Waard is Strijen rijkelijk voorzien van de meest uiteenlopende monumenten. Denk aan diverse woningen aan de Kerkstraat, boerderijen en bunkers in de Mariapolder. Elf van deze monumenten hebben inmiddels het predicaat ‘Rijksmonument’, zoals de Grote of Sint Lambertuskerk.

Diverse opgravingen

Strijen was tijdens de Middeleeuwen een welvarende gemeenschap. Dit blijkt vooral uit de diverse opgravingen. Het grootste deel van de archeologische vondsten worden permanent tentoongesteld in het museum Het Land van Strijen aan de Kerkstraat. Het museum is gevestigd in een voormalige dorpssmederij met een aangebouwde woning aan de achterkant.

Voor groepen van min. 10 personen organiseert het museum rondleidingen door het museum en de Lambertuskerk, eventueel met een rondwandeling door het dorp.

De huiskamer van Strijen

Strijenaren zijn trots op hun dorp, dat ook wel 'Strien' genoemd wordt. De ondernemersvereniging is erg actief en verrast regelmatig met acties en evenementen, zoals de Herfstmarkt in september, die elk jaar veel bezoekers trekt.

‘De Kaai’ is recent omgetoverd tot Huiskamer van Strijen. Het is de centrale plek in het dorp waar de haven en de winkelstraten Kerkstraat en Boompjestraat samenkomen. Hierdoor is een prettigere sfeer ontstaan voor winkelend publiek en mensen die een terrasje willen pakken.

Verkoop
Ontwikkelaar
Aannemer
Architect
Social media
Interesse?

Tel: 078 673 62 55
Stuur een e-mail 

Alle appartementen zijn verkocht. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Disclaimer: Deze website is met de grootste zorg samengesteld. Echter kunnen aan de website, prijzen, tekeningen, maatvoeringen, impressies e.d. geen rechten worden ontleend.  
Privacyverklaring     Cookieverklaring