Alle appartementen van L'Entrepôt Strijen zijn verkocht! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Het laatste nieuws

Dit is dé plek om op de hoogte te blijven van alle vorderingen rondom de verkoop en bouw van het nieuwe appartementencomplex aan de rand van het centrum van Strijen.

Makelaar Jens de Jong:

'Locatie, locatie, locatie: dat zit bij L’Entrepôt Strijen méér dan goed'

Jens de Jong is eigenaar van Makelaardij de Jong, dat met vestigingen in Puttershoek en Oud-Beijerland de hele Hoeksche Waard als marktgebied heeft. Het makelaarskantoor verkoopt bestaande bouw en nieuwbouw, taxeert en verhuurt en verkoopt bedrijfsonroerend goed. Jens woont met zijn gezin in een ruime twee-onder-één kapwoning in Puttershoek.

De keukenadviseurs van Image Keukens

Keukenspecialisten Lenneke, Jeroen en Lorenzo van der Meijde:

'Ga niet over één nacht ijs bij het kiezen van uw nieuwe keuken'

Lenneke, Jeroen en Lorenzo van der Meijde zijn de gezichten achter Image Keukens. Specialist op het gebied van keukeninrichting bij nieuwbouwprojecten en verbonden aan L’Entrepôt. Het familiebedrijf opereert volledig zelfstandig en realiseert al 25 jaar de meest uiteenlopende keukenwensen. Jeroen en Lenneke wonen in de mooie Hoeksche Waard. ‘Onze keuken is echt het hart van ons huis.’

L'Entrepôt herbergt 23 appartementen

Start verkoop begint met bijeenkomst op de bouwlocatie

Komt u zaterdag 9 april a.s. tussen 11.00 en 14.00 uur naar de start verkoop?

Met veel plezier nodigen we u uit voor de inloopbijeenkomst ter gelegenheid van de start verkoop van de 23 appartementen van L'Entrepôt Strijen. We ontmoeten u graag zaterdag 9 april tussen 11.00 en 14.00 uur, in de aardappelloods van G. Kruythoff & Zn., Oud-Bonaventurasedijk 26, Strijen. Aanmelden is niet nodig.

Mark van den Berk is een van de architecten van L'Entrepôt

Architect Mark van den Berk:

'De inspiratie voor onze ontwerpen halen we uit de omgeving'

Mark van den Berk is architect en mede-oprichter van Van den Berk I Tjonck Architects. Dit Bredase architectenbureau haalt de inspiratie uit de omgeving. Mark vindt het kunstzinnige en conceptueel ontwerpen het leukste aan zijn vak. Leeft in zijn vrije tijd verrassend bescheiden in een huurhuis. En dat is prima voor hem. Het stelt hem in staat om regelmatig de deur achter zich dicht trekken om te doen wat hij het liefste doet: nieuwe inspiratie opdoen door te reizen.

Ondernemer Arie Reedijk van Reedijk Wonen

Arie Reedijk van Reedijk Wonen:

'De manier van inrichten bepaalt of je je ergens thuis voelt'

Arie Reedijk behoort tot de 5e generatie van Reedijk Wonen in Strijen. Het alweer 136 jaar bestaande familiebedrijf heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Arie woont en werkt zijn hele leven al in Strijen en is nog elke dag content met die keuze. ‘Hier kijken mensen nog naar elkaar om en er heerst een gemoedelijke sfeer.’

Verkoop
Ontwikkelaar
Aannemer
Architect
Social media
Interesse?

Tel: 078 673 62 55
Stuur een e-mail 

Alle appartementen zijn verkocht. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Disclaimer: Deze website is met de grootste zorg samengesteld. Echter kunnen aan de website, prijzen, tekeningen, maatvoeringen, impressies e.d. geen rechten worden ontleend.  
Privacyverklaring     Cookieverklaring