Alle appartementen van L'Entrepôt Strijen zijn verkocht! Inschrijven is niet meer mogelijk.

L'Entrepôt herbergt 23 appartementen

Start verkoop begint met bijeenkomst op de bouwlocatie

Komt u zaterdag 9 april a.s. tussen 11.00 en 14.00 uur naar de start verkoop?

Met veel plezier nodigen we u uit voor de inloopbijeenkomst ter gelegenheid van de start verkoop van de 23 appartementen van L'Entrepôt Strijen. We ontmoeten u graag zaterdag 9 april tussen 11.00 en 14.00 uur, in de aardappelloods van G. Kruythoff & Zn., Oud-Bonaventurasedijk 26, Strijen. Aanmelden is niet nodig.

Laat u informeren en inspireren

Het nieuwbouwteam van Makelaardij de Jong ontvangt u met plezier en beantwoordt al uw vragen over L'Entrepôt. Bekijk alle verkooptekeningen en impressies van de appartementen. Laat u informeren en inspireren door de betrokken partijen van L'Entrepôt, zoals de ontwikkelaar, architect, de aannemer, kopersbegeleiding en keukenspecialist.

Met medewerking van: Probas Projectontwikkeling, Aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff B.V., Van den Berk I Tjonck Architects BV, Makelaardij De Jong, Het Woonlab Barendrecht, Image Keukens en Reedijk Wonen.

Verkoopdocumentatie op 9 april alléén verkrijgbaar in de aardappelloods

U hebt de primeur qua verkoopdocumentatie, die op 9 april alleen tijdens de inloopbijeenkomst in de aardappelloods is af te halen. De beide kantoren van Makelaardij de Jong zijn die dag, vanwege de start verkoop, gesloten.

'Laat u informeren en inspireren door de ontwikkelaar, architect, aannemer, kopersbegeleiding en keukenspecialist.'

Kom zoveel mogelijk te voet of op de fiets.

Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden verzoeken we u om zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen. Parkeren kan 'aan de overkant' op de daarvoor bestemde openbare parkeervakken in de Nijverheidstraat of Handelstraat.

Verkoop
Ontwikkelaar
Aannemer
Architect
Social media
Interesse?

Tel: 078 673 62 55
Stuur een e-mail 

Alle appartementen zijn verkocht. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Disclaimer: Deze website is met de grootste zorg samengesteld. Echter kunnen aan de website, prijzen, tekeningen, maatvoeringen, impressies e.d. geen rechten worden ontleend.  
Privacyverklaring     Cookieverklaring