Alle appartementen van L'Entrepôt Strijen zijn verkocht! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Gradus van Leeuwen is kopersadviseur van L'Entrepôt

Wooncoach Gradus van Leeuwen:

'Onze rol is als intermediair eerlijk advies te geven aan de kopers'

Gradus van Leeuwen is wooncoach bij Het Woonlab, het adviescentrum dat kopers van L’Entrepôt ontzorgt bij het maken van keuzes voor hun toekomstige appartement. Gradus woont al jaren in de Hoeksche Waard en is recent verhuisd naar ‘de mooiste dijk van het hele eiland’.

Wat doet een wooncoach?

Gradus: 'Wij ontzorgen de kopers bij het maken van koperskeuzes. Iedere koper van L’Entrepôt krijgt een gesprek van dik twee uur in Het Woonlab. Dan leg ik het proces uit en laat ik zien wat men in de basis heeft gekocht. We werken altijd op afspraak, zodat we alle aandacht aan de kopers kunnen geven. 

Onze rol is als intermediair een eerlijk advies te geven. We zijn er niet op uit om kopers te verleiden om bijvoorbeeld duurder sanitair of tegels uit te kiezen dan de standaard specificaties van het project. We willen juist informeren over wat u al gekocht hebt. Wenst u wat anders, dan biedt Het Woonlab volop inspiratie. In deze showroom vindt u legio materialen voor ieder budget. Niet alleen de standaard projectmaterialen van L’Entrepôt, maar ook sanitair, tegels, vloeren, badkamers en méér, van toonaangevende merken.

Wat is er zo bijzonder aan Het Woonlab?

'We merken dat kopers makkelijker keuzes kunnen maken omdat alles in één showroom te zien is. Bij ons kunt u bij wijze van spreken met een projecttegel van de nieuwe badkamervloer naar een door uzelf gekozen bad lopen, om te kijken of de kleuren een goede match zijn.'

'We merken dat kopers in Het Woonlab makkelijker keuzes kunnen maken, omdat alles in één showroom te zien is.'

Persoonlijk dossier in Volg-je-woning geeft rust en inzicht

'Verder bieden we ondersteuning bij het bewaken van deadlines voor koperskeuzes en geven we advies over de te kiezen materialen. We werken met ‘Volg je Woning’. Kopers krijgen automatisch een melding per mail als er nieuws te melden is of er een deadline aan zit te komen en worden zo nooit verrast. Ook is in een persoonlijk dossier altijd het overzicht terug te vinden van alle gemaakte keuzes. Online, 24/7 en altijd actueel. Dat geeft rust en inzicht.'

'Bereid u goed voor. Ga niet eerst in gesprek en daarna pas nadenken. Maak vooraf een Plus-en-Min-lijstje voor als u keuzes moet maken. En dan bedoel ik niet de keuze waar de bank straks komt te staan. Maar stel uzelf bijvoorbeeld de vraag: ‘Is het budget dat we voor de keuken, badkamer en afwerking van de vloeren hebben gereserveerd, wel realistisch?’

Verkoop
Ontwikkelaar
Aannemer
Architect
Social media
Interesse?

Tel: 078 673 62 55
Stuur een e-mail 

Alle appartementen zijn verkocht. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Disclaimer: Deze website is met de grootste zorg samengesteld. Echter kunnen aan de website, prijzen, tekeningen, maatvoeringen, impressies e.d. geen rechten worden ontleend.  
Privacyverklaring     Cookieverklaring